ΙΣΤΟΡΙΑ

1935 Ο Γεώργιος Γαβριηλίδης, ένας ενθουσιώδης κυνηγός, ξεκίνησε την επιχείρησή του στη πόλη της Λάρνακας όπου μιά από τις κύριες δραστηριότητες της ήταν η εμπορία εισαγομένων κυνηγετικών φυσιγγίων.

1960 Ο Προκόπης Γαβριηλίδης αναλαμβάνει από το πατέρα του το τμήμα κυνηγετικών φυσιγγίων και αρχίζει τη δική του παραγωγή και εμπορία φυσιγγίων.

1965 Η παραγωγή κυνηγετικών και σκοπευτικών φυσιγγίων μεγαλώνει και το 1970 γίνονται οι πρώτες εξαγωγές με το εμπορικό σήμα OLYMPIA.

1976 Η επιχείρηση καταχωρείται σαν Εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με το όνομα Προκόπης Γ. Γαβριηλίδης Λτδ. Τον επόμενο χρόνο μετακομίζει στις ιδιόκτητες της εγκαταστάσεις στην βιομηχανική περιοχή Λάρνακας.

1985-1990 Η αύξηση στις εξαγωγές είναι σημαντική, ταυτόχρονα όμως αναβαθμίζεται και η παραγωγή με την εγκατάσταση νέου μηχανικού εξοπλισμού.

1995 Η Εταιρεία εμπλουτίζεται με νέο αίμα στο πρόσωπο του Γιάννη Γαβριηλίδη υιού του ιδρυτού της Εταιρείας, ο οποίος αναλαμβάνει τις πωλήσεις και το τμήμα μάρκετινγκ.

2007-2008 Οι πωλήσεις συνεχίζουν να αυξάνονται με γοργό ρυθμό υποχρεώνοντας την Εταιρεία να επεκτείνει τις κτηριακές της εγκαταστάσεις και να αυξήσει τη παραγωγή της.

2013 Αγοράζονται νέες κτηριακές εγκαταστάσεις.

Σήμερα η Εταιρεία συνεχίζει να επεκτείνεται. Νέος μηχανικός εξοπλισμός τεχνολογίας 2018 άρχισε να εγκαθίσταται. Το όνομα OLYMPIA είναι γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο και θεωρείται ένα αρίστης ποιότητας προϊόν που το εμπιστεύονται κυνηγοί και κορυφαίοι σκοπευτές με Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά ρεκόρ. Σκοπευτές της OLYMPIA συχνά κερδίζουν χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια σε διάφορα μέρη του κόσμου σε παγκόσμιους και πανευρωπαϊκούς πρωταθληματικούς αγώνες

Η επιτυχία των φυσιγγίων OLYMPIA βασίζεται στη τεχνολογία κατασκευής σε συνδυασμό με τα άριστης ποιότητας υλικά, τον σύγχρονο μηχανικό εξοπλισμό και ειδικά στην εμπειρία των κατασκευαστών. Σήμερα τα φυσίγγια OLYMPIA εξάγονται με επιτυχία σε πάνω από28 χώρες.