Οι Πρεσβευτές

Η ιστορία της Ολυμπίας

Το 1935 ο Γιώργος Γαβριηλίδης, ένας έντονος κυνηγός παιχνιδιών, ξεκίνησε τις μικρές εμπορικές του δραστηριότητες στην πόλη της Λάρνακας, εκ των οποίων μία από τις κύριες εμπορικές του δραστηριότητες ήταν η εμπορία εισαγόμενων κασετών παιχνιδιών.

Το 1961 ο Procopis Gavrielides αναλαμβάνει την επιχείρηση φυσιγγίων από τον πατέρα του και ταυτόχρονα ξεκινά την παραγωγή και εμπορία των δικών του τοπικών κασετών.

Το 1965, η μικρή επιχείρηση ξεκίνησε μια μεγάλη παραγωγή παιχνιδιών και αθλητικών φυσιγγίων με την επωνυμία OLYMPIA και το 1970 η εταιρεία έκανε τις πρώτες εξαγωγές της ….

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα …

Τα προϊόντα

Τα φυσίγγια που κατασκευάζουμε είναι κατασκευασμένα από τα υψηλότερα υλικά. Μετά από χρόνια έρευνας δημιουργούμε νέα και πιο αποδοτικά φυσίγγια για τους κυνηγούς καθώς και τους παίκτες.

Η Ολυμπία διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής υψηλής τεχνολογίας και το τεχνολογικά προηγμένο μηχανογραφικό σύστημα βαλλιστικών συστημάτων της εταιρείας, εξασφαλίζοντας μια ομοιόμορφη και υψηλής ποιότητας παραγωγή.

Από την έναρξη της νέας ιστοσελίδας αποφασίσαμε επίσης να θέσουμε περισσότερες πληροφορίες online σχετικά με τις κασέτες. Μπορείτε να δείτε (σχεδόν) όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζονται για την προσωπική σας καλύτερη κασέτα.

Click here for Hunting    –    Click here for Clay